Επικοινωνήστε Μαζί Μας

  DOCTORS PLUS ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - Ιδιωτικό Πολυϊατρείο
  Υπηρεσίες Covid-19

  Το διαγνωστικό κέντρο Doctors Plus πραγματοποιεί όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις για την ανίχνευση του νέου Κορωνοϊού άμεσα και με αξιόπιστα αποτελέσματα.

  Απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό του κέντρου μας για να πραγματοποιήσετε το διαγνωστικό τεστ που χρειάζεστε και ενημερωθείτε για ειδικά πακέτα που αφορούν την διάγνωση του Covid-19 αλλά και τις υπόλοιπες λοιμώξεις του αναπνευστικού.

  Ειδικά στο διαγνωστικό μας κέντρο, παρέχουμε και εξειδικευμένα πακέτα τα οποία ελέγχουν το σύνδρομο Post Covid και περιλαμβάνουν αιματολογικές εξετάσεις, ακτινολογικές εξετάσεις, Triplex καρδιάς και επισκέψεις σε ιατρούς.

  DOCTORS PLUS ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
  Διαγνωστικά Τεστ Νέου Κορωνοϊού

  Τα βασικά διαγνωστικά τεστ που αφορούν τον νέο Κορωνοϊό και πραγματοποιούνται στο κέντρο μας είναι:

  Μοριακή Μέθοδος Ανάλυσης (PCR): Εγγυημένη Αξιοπιστία Ανάλυσης

  Η μοριακή τεχνική απομόνωσης του ιού (Real Time PCR) θεωρείται η καταλληλότερη δεδομένης της πολύ υψηλής ευαισθησίας και της άριστης ειδικότητας σε δείγματα ανώτερου ή κατώτερου αναπνευστικού. Η εξέταση πραγματοποιείται με τη λήψη ρινικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, είναι ανώδυνη, έχει ακρίβεια 99% και τα αποτελέσματα δίνονται μέσα στην ίδια μέρα εφόσον η λήψη του δείγματος γίνει μέχρι της 13:00 μμ.

  Τεστ Αντιγόνου (RAPID)

  Το Rapid test ανίχνευσης αντιγόνων (Ag) για τον ιό SARS-CoV-2 είναι ένα γρήγορο τεστ ανίχνευσης του αντιγόνου βασιζόμενο στην μέθοδο της ανοσοχρωματογραφίας. Είναι ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου SARS-CoV-2, γίνεται από τις πρώτες ημέρες πιθανής μόλυνσης του ανθρώπου από τον ιό είτε υπάρχουν συμπτώματα είτε όχι. H εξέταση πραγματοποιείται ανώδυνα, με δείγμα ρινοφαρυγγικό επιχρίσματος και τα αποτελέσματα δίνονται σε διάστημα 15 λεπτών.

  Αντισώματα: Ολοκληρωμένος έλεγχος της άμυνας του οργανισμού απέναντι στον Κορωνοϊό

  O Ορολογικός Έλεγχος αντισωμάτων για SARS-COV-2 είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για τον ποσοτικό προσδιορισμό αντισωμάτων (IgM+IgG). Χρησιμοποιείται ως screening test με σκοπό να συμβάλλει στην διάγνωση πιθανής πρόσφατης ή παρελθούσας λοίμωξης από SARS-COV-2. Η εξέταση στο διαγνωστικό κέντρο Doctors Plus πραγματοποιείται με αιμοληψία και τα αποτελέσματα δίνονται αυθημερόν.